Om oss


 

Keton.no består av to ivrige helse-entusiaster som ønsker å selge produkter for å gjøre det enklere for folk å leve et sunt liv med masse energi.

Trond Johannessen ble i 2003 introdusert til taoist diett og faste gjennom Kung Fu trening. Dette førte til økt energi, mental klarhet og raskere restitusjon. Dette her i seinere tid vist seg å være en keto-kosthold. Han har fulgt keto-kosthold strengt de siste årene og kombinert dette med faste. Gjennom klinisk praksis har han hatt gode tilbakemeldinger hos andre som har prøvd kostholds endringene. Han er en stor fan av Yangsheng (2500 år gammel tradisjon fra Kina - kultivering av et sundt og langt liv).

Trym Westbye Syversen også kjent på sosiale medier som «SmørJesus» er en ernæringsveileder med en brennende lidenskap for å leve et så godt og langt liv som mulig. Han havnet på denne stien etter han prøvde et keto-kosthold for første gang i Januar 2017 og han opplevde en energi han aldri hadde opplevd før. Ingenting har hatt så stor påvirkning på livet hans, og siden den dagen har han vært dypt nede i bøkene for å forstå seg på hvordan kroppen fungerer, og hva som skal til for at den fungerer optimalt.

Selskapsnavn: Bløte Banan AS

Org. nr: 924538554

Selskapsadresse: Schouterrassen 23, 0573 Oslo

Noe du lurer på? Ta kontakt på hei@keton.no