Smørkaffe - Slik skal den lages!


Det finnes mange tolkninger av hva en Smørkaffe er.

(Les om alle fordelene med smørkaffe her)

Noen tror det er nok å bare slenge en spiseskje med smør i kaffen sin og røre rundt med en t-skje.

Dette vil gi deg en kilde til fett, men vil på langt nær skape den samme opplevelsen som en "EKTE" smørkaffe vil gi deg.

For å få de virkelige fordelene med en smørkaffe er det noen viktige detaljer som avgjør hvor stor avkastning man får.

Her er oppskriften til den EKTE smørkaffe:

Ingredienser:
1 kopp kaffe
2 ss økologisk smør
1-2 ss GNIST C8 MCT-pulver

Slik lages den:

Start med å helle varmt vann i blenderen.

Hvis man ikke gjør dette, tar blenderen mye varme og smørkaffen blir fortere kald.

Det er viktig å gjøre det man kan for å holde den varm, siden smøret allerede tar en del varme, og den er definitivt best varm!

Lag en kopp kaffe. Hell vannet ut av blenderen, og ha i ingrediensene. La den blende i ca 20 sekunder.

BLENDING ER VIKTIG!

Hvis du vil gjøre den enda litt mer sexy kan du drysse litt Ceylon-kanel over.

NB: Vær varsom med C8-oljen.

Start med en t-skje og trapp sakte opp. Hvis du tar for mye før kroppen din har vendt seg til det kan det oppstå et tilfelle av «krisetruse»(løs mage).

Jeg liker å nyte min med en god bok om morgenen før jeg starter dagen min.

La den jobbe sin magi, og kjenn på hvordan den fyrer i gang systemet ditt!

Send oss gjerne en tilbakemelding om hvordan din opplevelse med smørkaffe er :-)


Legg igjen en kommentar


Merk, kommentarer må godkjennes før de publiseres