Keto Marsipan


Da var påsken her, og ingenting sier påske som alle de fine gule posene som dukker opp i butikken fulle av påskemarsipan!

Dessverre er du på et Keto-kosthold og du har å bare holde deg unna! HØRER DU MEG?

Tvil ikke min venn, jeg skal lede deg ut av mørket.

Vi har nemlig laget vår egen Keto-marsipan med både MCT-olje og kollagen!

Ingredienser:

200 g Finmalte mandler

60 g Sukrinmelis

2 Egg

Slik går du frem:

Bland alt sammen i en stavmikser/food prosessor.

Bruk slikkepott og legg det som en klump i et bakepapir, pakk bakepapiret og legg det i kjøleskapet i en times tid.

Ta det ut av kjøleskapet, rull det til en pølse og skjær i mindre biter.

Rull de mindre bitene til tynne pølser, skjær ut ønsket størrelse på marsipan kulene og rull dem i baller.

Hvis du har egne figur-former du ønsker å bruke kan du også bruke dem.

Hvis du ønsker å rulle dem i noe smak har vi et par forslag:

Smaksforslag

Prime D+ Appelsin; for en fin og søt påskesmak!

Lakrisrotpulver

Ceylon Kanel

Prime Protein Fudge Brownie

Prime Protein Vanilje

Smeltet Keto Sjokolade

---

God påske :-)


Legg igjen en kommentar


Merk, kommentarer må godkjennes før de publiseres