Da var påsken her, og ingenting sier påske som alle de fine gule posene som dukker opp i butikken fulle av påskemarsipan!
Dessverre er du på et Keto-kosthold og du har å bare holde deg unna! HØRER DU MEG?
Tvil ikke min venn, jeg skal lede deg ut av mørket.
Vi har nemlig laget vår egen Keto-marsipan med både MCT-olje og kollagen!
Ingredienser:
200 g Finmalte mandler
60 g Sukrinmelis
2 Egg
Slik går du frem:
Bland alt sammen i en stavmikser/food prosessor.
Bruk slikkepott og legg det som en klump i et bakepapir, pakk bakepapiret og legg det i kjøleskapet i en times tid.
Ta det ut av kjøleskapet, rull det til en pølse og skjær i mindre biter.
Rull de mindre bitene til tynne pølser, skjær ut ønsket størrelse på marsipan kulene og rull dem i baller.
Hvis du har egne figur-former du ønsker å bruke kan du også bruke dem.
Hvis du ønsker å rulle dem i noe smak har vi et par forslag:
Smaksforslag
Prime D+ Appelsin; for en fin og søt påskesmak!
Lakrisrotpulver
Ceylon Kanel
---
God påske :-)
Legg igjen en kommentar